Grappling

Grappling for Self Defence

Vores Grappling for Self Defence hold fokuserer på at lære eleverne, hvordan man bruger brydning og submissions til at forsvare sig selv i virkelige situationer. 

Holdet er designet til personer på alle fitnessniveauer, og med typer af erfaring. Holdet er både velegnet til mænd og kvinder.

Holdundervisningen starter med en opvarmning, for at forberede kroppen til de fysiske krav, der er under træningen. Dette bliver efterfulgt af en række drills og øvelser, som fokuserer på at opbygge de grundlæggende færdigheder og teknikker, der er nødvendige for grappling, såsom balance, koordination og kropskontrol.

Holdet fokuserer på at lære eleverne, hvordan man bruger grappling-teknikker til at kontrollere og neutralisere en angriber. Dette inkluderer teknikker, der kan tage en angriber ned til jorden, bevare en dominerende position og anvende fastholdninger og låse, for at afslutte konfrontationen hurtigt og sikkert. Eleverne vil også lære, hvordan man forsvarer sig mod almindelige greb, fastholdninger og kvælertag, samt hvordan man bruger leverage og kropspositionering, for at opnå en fordel i forhold til en angriber.

Efterhånden som eleverne avancerer gennem holdtræningen, vil de også lære mere avancerede teknikker og strategier til at håndtere mere udfordrende situationer. Dette kan omfatte håndtering af flere angribere, forsvar mod våben og hvordan man kan forsvare sig mod slag ved hjælp af grappling-teknikker.

Holdet undervises af erfarne instruktører, der har forståelse for grappling som en del af selvforsvar. De giver vejledning og støtte til eleverne, og hjælper dem med at udvikle deres færdigheder og selvtillid.

Holdet er designet til at være sjovt, udfordrende og givende. Eleverne har mulighed, for at træne med en bred vifte af partnere og at teste deres færdigheder i reelle sparringsessioner.

krav maga advanced