Krav Maga Advanced

Krav Maga Advanced

Krav Maga Advanced holdet er designet til elever, der har en solid forståelse af Krav Magas principper og teknikker, og som er klar til at tage deres færdigheder til det højeste niveau. 

Holdet fokuserer på de mest avancerede selvforsvarsscenarier, herunder højstress- og højrisikosituationer, såsom sparring, forsvar mod bevæbnede angribere og antiterrorteknikker. Eleverne vil også lære avanceret gulvkamp og strategier, når man kæmper imod flere angribere.

På dette hold forventes eleverne at tage en mere aktiv rolle i deres egen træning, og fungere som ledere og mentorer for andre elever. De vil blive opmuntret til at udvikle deres egne træningsplaner, og de forventes også at ville træne selvstændigt udover deltagelse på dette hold, for at opretholde en kontinuerlig progression. 

Dette hold er designet til elever, der ønsker at være forberedt på ekstreme situationer. De vil lære de nyeste teknikker og taktikker, der bruges af politi og militære enheder verden over, tilpasset til det civile liv.

For at deltage på dette hold skal eleven have minimum 12 måneders Krav Maga-, eller tilsvarende kampsportstræning.

krav maga advanced