Kids

Junior og Teenshold

På vores kids hold, (junior- og teens), lægger vi vægt på at få skabt et sundt og lærerigt miljø, hvor eleverne udvikler sig motorisk, fysisk og som mennesker. Gennem fysisk træning, balance, motoriskeøvelser og selvforsvar i form af Krav Maga træning, hjælper vi barnet med at opbygge sin selvtillid og blive tryg ved at arbejde i grupper.

Juniorholdet er for de yngste elever (10-12 år). Her vil der være mere fokus på bl.a. motorik, styrke, timing samt forsvar mod forskellige slag og greb. Træningen varer en time.

Teensholdet er for de lidt ældre elever (13-15 år). På dette hold begynder vi at fokusere mere på Krav Maga elementet i træningen. Træningen vil bestå af 10-20 minutters opvarmning, hvor styrke, motoriske- og balanceøvelser også indgår. Opvarmningen bliver efterfulgt af 20-30 minutters teknisk træning fra forskellige dele af vores pensum. Alle træninger slutter af med en hård intensiv del, hvor de trænede elementer indgår, og eleverne får her brændt deres krudt af.

Alle børn og unge vil have mulighed for at gå til test og stige i graderne, ligesom til traditionel kampsport. Når eleven fylder 16 år, vil vedkommende deltage i voksengraduering, hvor deres “young grader” bliver overført til vores almindelige gradueringssystem. Efter denne test vil eleven fremover deltage i vores voksentræning.

Tilmeld dit barn i skemaet.